Интересно ми е някой има ли монтирана такава разспънка която укрепва допълнително предното окачване и се намира непосредствено под предния капак. Виждам че има предвидени такива отвори за монтаж или това е за нещо друго. Ако някой е по запознат нека сподели повече инфо, как изглежда, снимки, схеми, откъде може да се купи
Известие
Collapse
No announcement yet.
РаЗСпънка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеОт мен
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеМариане, дай повече инфо и малко снимки с цени, защото ми е отворила предницата от многото ръгане и ми трябва задължително такава една!!!0888515205
Comment
-
Цени качил ли си - едно англичанче иска 100 паунда, пък чух че тука не искали толкоз....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EF%FA%ED%EA%E0
Тука Мариан е качил снимки, и цена, която е 200лв., но не знам дали още е актуална, а иначе тази разпънка държи макферсоните да не отворят предницата и да я подсилят, и се ползва особено от диванета като мен, които доста често се пускат на дръпки, защото напрежението което се оказва там на окачването е много голямо и при често напъване предницата отваря без нея, а иначе си е хубаво и за допълнителна сигурност!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеhttp://clubalfaromeo.com/forum/showt...EF%FA%ED%EA%E0
Тука Мариан е качил снимки, и цена, която е 200лв., но не знам дали още е актуална, а иначе тази разпънка държи макферсоните да не отворят предницата и да я подсилят, и се ползва особено от диванета като мен, които доста често се пускат на дръпки, защото напрежението което се оказва там на окачването е много голямо и при често напъване предницата отваря без нея, а иначе си е хубаво и за допълнителна сигурност!!!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАбе добре си е, след време ще сложа и аз....
Comment
-
Някой добър колега с разпънка ако благоволи да пусне едни размерчета малко по подробна инфо. че имам замисъл за една самоделка по мой предположение доста сполучлива по копие на оргинала че цената на оригиналната малко не ме устройваAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеНякой добър колега с разпънка ако благоволи да пусне едни размерчета малко по подробна инфо. че имам замисъл за една самоделка по мой предположение доста сполучлива по копие на оргинала че цената на оригиналната малко не ме устройваAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Аз не смятам че имам разкривяване просто искам да си направя такава разпънка защото не ме устройват цените им нещо и едни размерчета ще ми помогнат А ако трябва да съм честен Купето е много 'локумено' Да кажем че това е лично мнениеAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеАз не смятам че имам разкривяване просто искам да си направя такава разпънка защото не ме устройват цените им нещо и едни размерчета ще ми помогнат А ако трябва да съм честен Купето е много 'локумено' Да кажем че това е лично мнение0888515205
Comment
Comment